KURSER

Kursverksamhet/event

SUP-yoga (Stand Up Paddle Board)


Yoga på vattnet är för dig som vill utmana dina bål-muskler på djupet och även utveckla din balans. Lugna dynamiska övningar blandas med statiska positioner, andningsövningar samt meditation. Brädorna är breda och stabila, men god vattenvana samt simkunnighet krävs.


Anmäl dig till schemalagda paddelturer via bokadirekt.se eller kontakta helena@mybility.se för en privat klass.


Ingår: SUP-bräda, paddel, leash


Ta med: badkläder/våtdräkt, ombyte, fika (till barn: flytväst)HATHA YOGAÖvningarna på denna kurs utförs långsamt, vilket ger kroppen en chans att gå ner i varv och släppa stress från djupet. Under klassen inriktar vi oss på att skapa en balans i kroppens olika energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling.


Asanas - kroppsövningar

Varje lektion inleds med fysiska övningar – asanas, som stärker kroppen och alla dess funktioner. Övningarna utförs långsamt och medvetet och i samspel med andningen.


Pranayama - andningsövningar

Efter asanas utför vi olika typer av andningsövningar som ger ökad energi och vitalitet. En ytterligare fördel med andningsövningar är att det har en lugnande inverkan och stillar sinnet.


Yoga Nidra- djupavslappning

Sedan gör vi Yoga Nidra, ”yogisk sömn”, som är en form av djupavslappning som löser upp såväl fysiska, som mentala och emotionella spänningar.


Meditation

Rogivande meditation avslutar varje klass.


Ny kurs startar under hösten 2019. Kilafors Yogaskola

Kvarnböle 1693

823 91 Kilafors

070-200 05 21

helena@kilaforsyogaskola.se

Copyright @ All Rights Reserved